VERSENY INFORMÁCIÓK

 1. Három versenyszám kerül megrendezésre három versenypályán: Koreai 2-3-5, Magyar-99 és Lengyel.
 2. A versenyzők a pályákon a következő futamokat teljesítik:
  • Koreai 2-3-5: 2 futam minden pályán, összesen 6 futam

  • Magyar-99: 9 futam

  • Lengyel: 2 futam

 3. Az általános versenyszabályokat, valamint a rendezvényre vonatkozó különleges szabályokat megtalálja az alábbi weboldalon:

  https://www.horsebackarchery.info/rules

 4. A résztvevők a regisztrációval elfogadják a 3. pontban meghatározott szabályokat.
 5. A versenyzőket sportöltözetben vagy hagyományőrző öltözetben várjuk.
 6. A három versenynap folyamán – 2018. július 5-6-7. – az összes versenyzőnek teljesítenie kell mindhárom pályát. A verseny kezdetét megelőzően a nemzeti csapatok képviselőinek a hivatalos e-mail címre küldött levélben, írásban tájékoztatniuk kell a szervezőbizottságot a nemzeti csapatukat alkotó tagról. A többi résztvevő az adott országból csak egyéni címekért versenyezhet. A Csapat Világbajnoki címért folytatott küzdelemben minden ország csapatából a három legmagasabb egyéni pontszámot elért versenyző pontszáma kerül összeadásra.
 7. A legmagasabb összetett pontszámot elérő versenyzők indulhatnak a világbajnoki címért a 2018. július 8-án megrendezendő döntőben. Mind felnőtt, mind junior kategóriában 10-10 versenyző indulhat a világbajnoki címért.
 8. A versenyzők a 2018. július 8-án megrendezésre kerülő világbajnoki döntőben a következő számokat teljesítik:
   • Koreai-3: 3 futam

   • Magyar: 3 futam

   • Lengyel: 1 futam

 9. A döntő futamok számának csökkentése érdekében a versenyzők a világbajnoki döntőt az előző három napban elért pontszámaik 50%-val kezdik meg.
 10. A végső pontszám tehát az előző három napban elért hozott pontszámok 50%-ából, valamint a döntőben elért pontokból kerül kiszámításra.