LOGISZTIKAI TUDNIVALÓK

ELHELYEZÉS

 1. Korlátozott számú szállással (szoba és sátor) rendelkezünk a verseny helyszínén, ezekben az elhelyezés a foglalás sorrendjében lehetséges.
 2. Közel korlátlan számú sátorhellyel rendelkezünk. Kempingfelszerelésről a versenyzőknek kell gondoskodniuk.
 3. 12 ágyas, közös szállásunk a verseny helyszínén egy melléképületben helyezkedik el. Kérjük, az itt elszállásolt versenyzők ágyneműt vagy hálózsákot hozzanak magukkal.
 4. Továbbá rendelkezésre áll még 9 db nagyméretű sátor, ezek mindegyikében 4 -6 hálóhely. Kérjük, hozzanak matracot, ágyneműt vagy hálózsákot.
 5. Külön díj ellenében szállást lehet foglalni a néhány percnyi autóútra lévő szállodában is.
  • Ha szállodában szeretne lakni, adja meg az érkezési és távozási időpontokat, a szervezők segítenek a foglalásban.

  • Szállodai transzfert a versenypályára az alábbiak szerint biztosítjuk 2018. július 3. - július 8. között: reggel találkozás 7:30-kor a recepción, (az időpont az időjárástól függően módosulhat), esténként visszatérés a szállásra a versenyprogram függvényében

  • Szállásigényét kérjük, e-mailben jelezze. További információt válasz e-mailben küldünk. Ezt követően, kérjük, jelezze szállásigényét a regisztrációs lapon.


ÉTKEZÉS

 1. Napi háromszori étkezés biztosított a világbajnokság idején, ezt a részvételi díj tartalmazza.
 2. A rendezvény napjain kívül, 2018. július 2-án, július 3-án, valamint július 9-én étkezést csak külön igény esetén biztosítunk. Igényét kérjük, e-mailben előre jelezze. További információt válasz e-mailben küldünk. Ezt követően, kérjük, jelezze igényét a regisztrációs lapon.
 3. Kérjük, különleges étkezési igényét (vegetáriánus, ételallergia stb.) a versenyre való jelentkezésével egy időben jelezze.

LOVAK

  Lóbérlés
 1. Körülbelül 60 képzett lovasíjász ló áll rendelkezésére a bérlésben gondolkodó versenyzőink számára.
 2. A bérleti díj a verseny idejére 50 EUR
 3. Saját lófelszerelés használata lehetséges, amennyiben az tökéletesen megfelelő a bérelt ló számára is. Ennek ellenőrzésére a szervezők bármikor jogosultak. Ha nem megfelelő a hozott felszerelés, mert például mentális vagy fizikai fájdalmat okozna a lónak, úgy kérjük a ló saját (szervezők által biztosított) szerszámainak használatát. A lovak egészsége, sérüléseik elkerülése rendkívül fontos számunkra!
 4. A bérelt lovak kiválasztása a versenyzők felkészültségi szintjének megfelelően történik, figyelembe véve a regisztrációs lapon jelzett preferenciákat, különös tekintettel a ló sebességére.
 5. 2018. július 4-én lehetőség lesz a bérelt lovak kipróbálására, összeszokásra.
 6. Amennyiben a kiválasztott ló valamilyen okból nem felelne meg, a versenyzőnek lehetősége van a rendezők által javasolt másik ló kipróbálására is 2018. július 4-én 17.00 óráig.
 7. Saját ló használata
 8. A saját lovak a verseny helyszínén ingyenesen kerülnek elhelyezésre, ingyenes takarmány ellátás (széna) biztosítva lesz 2018. július 3. és 8. között.
 9. Amennyiben egy versenyző a saját lovát más versenyző(k) számára is felajánlja, lovanként 50 EUR bérleti díjra jogosult.
 10. A lovak a verseny idejére felállított ideiglenes boxokban vagy karámokban kerülnek elhelyezésre. Lehetőség van saját villanypásztor karám felépítésére is.
 11. A verseny idejére széna és víz biztosított. Amennyiben a versenyző saját lovának ezen felül további speciális étkezési igényei vannak, kérjük, a szükséges ellátmányt hozza magával (abrak, táplálékkiegészítők, stb.).

LÓÚTLEVÉL

  Amennyiben a ló chippel vagy bélyegzéssel azonosított, nemzetközi lóútlevél (FEI) nem szükséges, elegendő a nemzeti útlevél a következő adatokkal:

  • azonosító vagy UELN szám,

  • azonosító diagram,

  • tulajdonosi adatok,

  • 6 hónapnál frissebb lóinfluenza elleni védőoltás,

  • 1 éven belüli negatív vérvizsgálati lelet igazolása lovak fertőző kevésvérűségéről (FKV)

  • 3 éven belüli negatív vérvizsgálati lelet igazolása takonykórról

BIZTONSÁG

  A verseny helyszínén, annak időtartama alatt orvosi és állatorvosi ügyelet biztosított. Igény esetén patkolókovács megoldható.

  A verseny, valamint a világbajnokság egyéb rendezvényei idején minden versenyző és kísérő maga felel a személyes és vagyontárgyai biztonságáért.